Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα

 

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το www.askbaby.gr δεσμευτικά δηλώνει την ορθή, εμπιστευτική χρήση και προστασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από τους ίδιους τους χρήστες με σκοπό τη διασφάλιση και αποπεράτωση της συναλλαγής και επικοινωνίας μεταξύ των δύο. Η εγγραφή μελών κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται εκτός ειδικών περιπτώσεων και βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της σελίδας και των διαχειριστών της.

Ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει ή να διαγράψει τα προσωπικά του στοιχεία ενημερώνοντας μας.

Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των προσωπικών στοιχείων των πελατών και χρηστών για την ενημέρωσή τους για προσφορές ή οποιοδήποτε άλλες ενέργειες του καταστήματος, εφόσον βέβαια οι ίδιοι έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους με την εγγραφή τους στην αντίστοιχη υπηρεσία της σελίδας www.askbaby.gr.

Εφόσον επιθυμείτε την εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter – ενημέρωσης για προσφορές, δίνετε μια έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) στην οποία θα λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό και πληκτρολογείτε ένα κωδικό ασφαλείας με τον οποίο θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Για τη διασφάλιση του απορρήτου του κωδικού αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο χρήστης.
Συνιστούμε τη χρήση ασφαλούς κωδικού ασφαλείας (όχι κοινών και με λίγους χαρακτήρες π.χ. ημερομηνία γέννησης κλπ.) και τη συχνή αλλαγή αυτού. Επίσης, να μη δίνετε το email και τον κωδικό ασφαλείας σας (password) σε τρίτους.
Σε περίπτωση απώλειας, κακόβουλης χρήσης από τρίτους ή υποκλοπής του κωδικού σας ή της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης οφείλεται να ενημερώσετε άμεσα τη σελίδα μας για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Εάν ο χρήστης επιθυμεί τη διαγραφή του από την εν λόγω υπηρεσία απλώς μπορεί να ακυρώσει την εγγραφή του στην ειδική σελίδα.

Αν κάνετε λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις μελλοντικές σας παραγγελίες.

Το www.askbaby.gr δε δημοσιεύει, δεν παραχωρεί ούτε μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και πελατών σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) , παρά για τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Δεσμευόμαστε για την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη συναλλαγή και του απόρρητου των προσωπικών σας στοιχείων.
Τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν από εμάς είναι τα εξής: Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, Πόλη, Νομός, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο, email
Εάν ενδεχομένως μη εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν με κάποιο τρόπο δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά μηνύματα μεταξύ του www.askbaby.gr και των χρηστών, τότε ευθύνη δε φέρει η σελίδα και συνιστούμε την αποφυγή αποστολής τυχόν απόρρητων πληροφοριών.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, τόσο οι διαχειριστές του ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν πρόσβαση:

  • Στοιχεία παραγγελίας όπως τι αγοράστηκαν, πότε αγοράστηκαν και που θα έπρεπε να σταλούν, επίσης
  • Πληροφορίες πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, και πληροφορίες χρέωσης και αποστολής.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην εκτέλεση των παραγγελιών, να επεξεργαστούν τις επιστροφές και να σας υποστηρίξουν.

Σε περίπτωση δήλωσης ψευδών, λανθασμένων ή ελλιπών στοιχείων το www.askbaby.gr έχει το δικαίωμα να διακόψει τη χρήση και την πρόσβαση στις υπηρεσίες του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και φέροντας καμία περαιτέρω υποχρέωση απέναντι στον χρήστη ή τρίτους.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που το www.askbaby.gr θεωρεί ότι κάποιος χρήστης παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο τους όρους χρήσης της σελίδας.

Στο www.askbaby.gr σκεπτόμενοι ως επαγγελματίες αλλά και ως πελάτες προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιαδήποτε δυσάρεστη περίπτωση προκύψει.