Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα

 

Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.askbaby.gr αποτελεί το διαδικτυακό χώρο και κατάστημα (e-shop) της Αλκινόη Καλαργύρου, Αντίπαρος, Κυκλάδες, ΑΦΜ 138060644, Γ.Ε.ΜΗ 117439938000, Δ.Ο.Υ Πάρου. Η χρήση, περιήγηση, αγορές και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στην ιστοσελίδα www.askbaby.gr συνεπάγεται αυτομάτως τη ρητή συγκατάθεση των κάτωθι προϋποθέσεων και όρων χρήσης, τους οποίους ο επισκέπτης υποχρεούται να διαβάσει και να γνωρίζει.

Σε περίπτωση μη συμφωνίας με τους όρους ή μέρος αυτών οφείλετε να σταματήσετε την οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.askbaby.gr.

Το www.askbaby.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τη λάθος χρήση ή τα αποτελέσματα αυτής από τους επισκέπτες και χρήστες της. Σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει υποχρέωση οικονομικής, ηθικής ή οποιουδήποτε άλλου τύπου αποζημίωσης προς τους χρήστες ή τρίτους. Οι χρήστες είναι μοναδικοί και αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την οποιαδήποτε χρήση ή αποτελέσματα αυτής και η παρούσα ιστοσελίδα ουδέποτε προτρέπει ή συμβουλεύει ή εξαναγκάζει αυτούς στην οποιαδήποτε ενέργεια ή κατάσταση.

Στο www.askbaby.gr μπορεί να περιλαμβάνονται εξωτερικοί σύνδεσμοι και διαφημίσεις κάθε μορφής. Η σελίδα μας δεν έχει καμία ευθύνη για την ανακατεύθυνση, περιήγηση και οτιδήποτε προκύπτει εξ’ αυτών. Αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο χρήστης.

Το www.askbaby.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους όρους χρήσης, τα προϊόντα και τις τιμές ή ακόμα και να αναστέλλει προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία της ιστοσελίδας για οποιονδήποτε λόγο χωρίς καμιά προηγούμενη ειδοποίηση.

Οι φωτογραφίες, τα σχέδια κείμενα και όλα τα περιεχόμενα και αρχεία της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.askbaby.gr και απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο χρήση τους, αντιγραφή, μεταποίηση, αναπαραγωγή τους από οποιοδήποτε φυσικό ή ηλεκτρονικό μέσο και για το οποιοδήποτε εμπορικό ή μη σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση και άδεια για τον συγκεκριμένο σκοπό από την εταιρία μας και των νόμιμων εκπρόσωπών της.

Το www.askbaby.gr προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο ποιοτική και έγκυρη και ξεκάθαρη πληροφόρηση σε σχέση με τα προϊόντα, τις τιμές και τις υπηρεσίες που προσφέρει πάντα υπό την επιφύλαξη τυχόν ακούσιων τυπογραφικών, τεχνικών ή άλλης φύσης σφαλμάτων.

Βάση του Ν. 2251/1994 έχετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης χωρίς οποιαδήποτε αιτιολόγηση για αγορές από απόσταση μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση.
Η αίτηση της υπαναχώρησης προς το κατάστημά μας πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά ή γραπτώς και τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση με όλες τις ετικέτες και ταμπελάκια καθώς και την απόδειξη αγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές δείτε εδώ.
Το τυχόν πρόσθετο κόστος αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφεται αν έχετε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει το www.askbaby.gr.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εφόσον παραλάβουμε τα προϊόντα και γίνει έλεγχος για την κατάστασή τους.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα ή συνοδευτικά αυτών επιστραφούν ελλειπή ή με σημάδια μεταχείρισης, μερικής ή ολικής φθοράς δε γίνονται δεκτές οι αλλαγές ή αποφασίζεται μονομερώς από την εταιρεία η μείωση της αξίας του προϊόντος ως μεταχειρισμένου.
Δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης σε προϊόντα τα οποία δεν είναι ακατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής όπως εσώρουχα και μαγιό.
Επίσης, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή μόνο και εφόσον δεν προκύπτει πρόσθετο κόστος για λογαριασμό τρίτων.

Οι φωτογραφίες, περιγραφές και τιμές των προϊόντων μας ελέγχονται και ενημερώνονται τακτικά, παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρχουν λάθη στις περιγραφές ή εικόνες, μικρές αποκλείσεις στα εικονιζόμενα χρώματα λόγω διαφοράς χρωματικής απόδοσης του φωτισμού ή της οθόνης που τα αναπαραγάγει, αποκλείσεις στις διαστάσεις των ρούχων ή στις συνιστώμενες ηλικίες και ύψη.
Το www.askbaby.gr έχει το δικαίωμα να διορθώνει και να μεταβάλλει τα στοιχεία αυτά ανά πάσα στιγμή.
Εφόσον επιθυμείτε την απόλυτη λεπτομερή στήριξη σας στα στοιχεία προϊόντος που αναφέρονται στη σελίδα μας  πριν την αγορά αυτών, οφείλεται να επικοινωνήσετε και να ενημερωθείτε γραπτώς για την ακρίβεια τους.

Το απόθεμα των προϊόντων βρίσκετε στο φυσικό μας κατάστημα, η ενημέρωση στο site δεν γίνετε αυτόματα και απαιτούντε μερικά λεπτά για να πραγματοποιηθεί η ενημέρωση, με αποτέλεσμα την πολύ μικρή πιθανότητα να μην υπάρχει το προϊόν που έχετε επιλέξει. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας παρέχουμε διευκρινήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες εφόσον το επιθυμείτε.